dilluns, 29 de juliol de 2013

Macarrons amb verdures i carn picada

Ingredients (per a 4 persones)
- 380 g de macarrons integrals ecològics
- 2 cebes
- 2 pebrots verds (són els que hi ha ara a l'hort, si en teniu de vermells, endavant!)
- 3 carbassons
- 3 albergínies
- 4 tomàquets madurs
- 3 botifarres (o carn picada)
- Oli d'oliva
- Sal

Preparació
- Primer prepareu la part de les verdures. Com que no deixa de ser una samfaina, podeu fer-ne més quantitat i reservar-la per a un altre àpat. 
- Talleu les albergínies a daus i col·loqueu-los en un bol amb aigua salada i un pes a sobre (un plat, per exemple) durant 10 minuts perquè eliminin l'amargor.
- Mentrestant, talleu la ceba a trossets petits i sofregiu-la a foc lent en una cassola amb una mica d'oli. Recordeu de tirar-hi sal.
- Quan ja estigui transparent, afegiu-hi els pebrots verds tallats a quadrets i aneu-ho remenant.
- Al cap d'uns 7 o 8 minuts, afegiu-hi l'albergínia escorreguda i el carbassó, també tallat a daus.
- Remeneu-ho durant una estona i afegiu-hi el tomàquet ratllat.
- Deixeu-ho coure uns 30-40 minuts, a foc baix, remenant de tant en tant perquè no s'enganxi (s'ha d'anar vigilant).
- A banda, desmunteu les botifarres i aixafeu-les amb una forquilla. Passeu-les per una paella, fins que estiguin cuites.
- Bulliu els macarrons en abundant aigua salada.
- Escorreu els macarrons i barregeu-los amb les verdures i la carn.

Boníssim!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada