dijous, 11 de juliol de 2013

Macarrons amb flors de carbassó

Aquesta recepta està extreta de www.lapastaperalscatalans.cat i una mica adaptada.

Ingredients (per a 4 persones)

- 400 g de macarrons integrals ecològics
- 10 flors de carbassó
- 4 talls de pernil tendre
- Una ceba petita
- Un pebrot verd petit (o mig)
- 1 sobret de safrà
- Oli
- Parmesà ratllat

Preparació

- Traieu el pistil i la part inferior de les flors i passeu-les per aigua.
- Talleu-les a tires no gaire petites i reserveu-les.
- Talleu la ceba a la juliana i el pernil salat a tires.
- En una paella, sofregiu la ceba amb oli d'oliva i un pessic de sal i afegiu-hi el pernil i el pebrot verd tallat molt petit.
- Quan tant la ceba com el greix del pernil estiguin transparents, afegiu-hi les flors de carbassó i salteu-ho durant 4 minuts.
- Mentrestant, coeu la pasta. Quan comenci a bullir l'aigua, tireu-hi la sal i el sobret de safrà.
- Quan estigui cuita, torneu a escalfar la salsa de flors de carbassó amb flama forta.
- Escorreu la pasta ràpidament, perquè no perdi tota l'aigua, i aboqueu-la a la paella.
- Afegiu-hi parmesà rallat al gust i remeneu-ho tot fins que el parmesà es comenci a fondre. Ja ho podeu servir.

És una recepta ràpida i exquisida!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada