dijous, 25 de juliol de 2013

Rotllets de carbassó

Ingredients (per a 4 persones)
- 2 carbassons
- 3 llesques de pa de pagès
- 250 g de tomàquets cherry
- 1 ceba mitjana
- 7-9 fulles d'alfàbrega
- 1/2 llimona
- Oli d'oliva
- Sal

Preparació
- Torreu les llesques de pa, sucades amb oli, a la paella o al forn, vigilant que no es cremin.
- Un cop torrades, traieu-los la crosta i talleu-les a trossets petits.
- Amb una mandolina o un tallador, feu tires llargues de carbassó, poseu-les en una safata i ruixeu-les amb llimona.
- Talleu els tomàquets cherry a quarts i la ceba a tires fines i curtes.
- Barregeu els tomàquests, les fulles d'alfàbrega a trossets, la ceba i els trossets de pa una mica esmicolats.
- Amaniu-ho amb oli i sal.
- Finalment, munteu els rotllets, fent cercles amb dues tires de carbassó. No és gens difícil, s'aguanten força bé. Ompliu el centre amb la barreja feta i ja ho podeu servir.

Bon profit! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada