dilluns, 15 de juliol del 2013

Carpaccio de carbassó

Avui, la recepta de la setmana ens arriba de la mà de la nostra companya Cris. És ideal: ràpida, fàcil, fresqueta i boníssima!! Segur que us en llepareu els dits!

Ingredients (per a 4 persones)
- 1 o 2 carbassons
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre
- Encenalls de parmesà o grana padano

Preparació
- En primer lloc, renteu bé els carbassons i traieu-los les puntes.
- A continuació, amb una mandolina o un pelador, feu rodanxes en làmines molt fines (a l'estil dels carpaccios). Si no teniu cap dels dos estris, ho podeu fer amb un ganivet i paciència, però no queda igual...
- Col·loqueu una capa de rodanxes en una safata o plat gran i amaniu-les amb oli, una mica de sal i una mica de pebre.
- Feu una altra capa i també l'amaniu (aneu-ho fent successivament fins que s'acabi el carbassó).
- Finalment, tireu-hi els encenalls de formatge per sobre, poseu-ho uns 20 minuts a la nevera perquè quedi ben fresquet i ja ho podeu servir!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada