dilluns, 26 d’agost de 2013

Cor de bou farcit de...

Ingredients (per a 4 persones)
- 4 tomàquets cor de bou grandets
- 1 ceba
- Olives verdes
- Tonyina (o formatge feta, mozzarella, formatge de cabra...)
- Oli
- Sal i pebre

Preparació
- Renteu els tomàquets i traieu-los la part superior per obrir-los. Reserveu aquest «barret».
- Buideu els tomàquets amb compte i reserveu-ne aquesta polpa en un bol.
- Afegiu-hi les olives tallades petitones, la ceba tallada a quadrets petits i la tonyina.*
- Amaniu-ho amb oli, sal i pebre al gust.
- Remeneu-ho bé i farciu els tomàquets amb la barreja fins que estiguin ben plens.
- Poseu-los altre cop el barret i fiqueu-los uns 20 minuts a la nevera fins que estiguin ben fresquets.

Bon profit!


* Si ho preferiu, en comptes de tonyina podeu utilitzar algun dels formatges que hem esmentat als ingredients. Una altra molt bona idea és farcir-los d'amanida d'arròs o d'amanida de llenties... Imaginació al poder!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada