dilluns, 5 d’agost de 2013

Amanida de llenties i salmó fumat

Ingredients (per a 4 persones)

- 250 g de llenties pardines
- 2 tomàquets
- 1/2 cogombre
- 150 g de salmó fumat
- Olives farcides d'anxova
- 1 llauna de tonyina natural
- Tomàquets cherri per decorar

Per a la vinagreta
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de crema de vinagre balsàmic
- 1 culleradeta de suc concentrat de poma (o mel)
- Sal

Preparació
- Coeu les llenties, escorreu-les i refredeu-les amb aigua freda.
- Talleu els tomàquets i el cogombre a daus petits.
- Barregeu-hi les olives tallades a rodanxes, el salmó fumat fet a trossets (reserveu-ne una mica per decorar) i la tonyina escorreguda i esmicolada.
- Afegiu-hi les llenties i remeneu-ho bé.
- Reserveu-ho a la nevera fins a l'hora de servir.
- Emulsioneu l'oli, la crema de vinagre balsàmic, el suc concentrat de poma i la sal en un bol petit.
- Per muntar el plat, podeu utilitzar un cèrcol de cuina i decorar-ho amb una mica de salmó fumat i els tomàquets cherri.
- Amaniu-ho amb la vinagreta i... Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada