dilluns, 9 de setembre de 2013

Sopa fresca de cogombre

Ingredients (per a 4 persones)
- 4 cogombres
- 2 iogurs naturals o grecs
- Mig gra d'all
- Suc de mitja llimona
- Oli, sal i pebre
- Fulletes de menta

Preparació
- Peleu els cogombres (penseu que, si són ecològics, no cal pelar-los... obtindreu un gust més fortet) i talleu-los a trossets petits.
- Aboqueu-los en un bol i passeu-los per la batedora.
- Afegiu-hi un rajolí d'oli i salpebreu-ho.
- Afegiu-hi els iogurts, el suc de llimona i el mig gra d'all.
- Si veieu que queda massa espès, podeu afegir-hi una mica d'aigua.
- Un cop ho tingueu ben triturat, ho podeu passar per un colador perquè quedi ben fi.
- Reserveu-ho a la nevera fins que estigui ben fresquet.
- A l'hora de servir-ho, decoreu-ho amb fulletes de menta.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada