dilluns, 16 de setembre de 2013

Fideuada ràpida amb seitan

Ingredients (per a 4 persones)
- 1,5 gots de fideus integrals i ecològics
-  1 paquet de seitan
- 1 ceba grossa tallada
- 1 all picat fi
- 3 tomàquets madurs (escaldats, pelats i trossejats)
- 250 g de xampinyons
- 1 carbassó petit
- Mig litre d'aigua
- Sal i pebre
- 1 fulla de llorer

Preparació
- Primer de tot, talleu la ceba ben petita i poseu-la a sofregir en una cassola amb oli i sal.
- Quan comenci a estar transparent, tireu-hi l'all tallat molt fi.
- Deixeu que se sofregeixi a foc baix-mitjà, remenant-ho sovint perquè no se'ns enganxi. Compteu uns 15 minutets.
- Afegiu-hi els tomàquets i la fulla de llorer i deixeu-ho sofregir a foc baix ben bé uns 20 minuts, fins que s'hagi evaporat el líquid del tomàquet. Ho podeu tapar i anar remenant de tant en tant.
- Mentrestant, renteu els xampinyons i el carbassó i talleu-los a làmines i a trossets petits, respectivament.
- Quan el tomàquet estigui cuit, afegiu-hi els xampinyons i el carbassó i remeneu-ho. Deixeu-ho coure uns 10 minuts.
- Afegiu-hi els fideus i remeneu-ho uns 2 minuts. Cobriu-ho tot d'aigua i poseu-hi un bon pessic de sal.
- Tapeu-ho a mitges i deixe-ho coure a foc baix fins que s'hagi evaporat el líquid (uns 10 minuts). Si es volen més caldosos, afegiu-hi més aigua bullint.- 
- Mentrestant, passeu el seitan per la planxa o la paella amb una mica d'oli, fins que quedi dauradet.
- Quan els fideus estiguin cuits, afegiu-hi els trossets de seitan i pebre negre al gust. Remeneu-ho bé i ja ho podeu servir!
- Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada