dilluns, 23 de setembre de 2013

Cuscús amb espinacs i ou

Ingredients (per a 3 persones)
- 1 got de cuscús integral i ecològic
- 2 manats d'espinacs
- 1 cullerada de formatge cremós i un raig de llet d'arròs (tot això ho podeu substituir per llet de vaca o crema de llet)
- 1 grapat de panses i pinyons
- 3 ous
- Oli
- Sal

Preparació
- En una olla petita, poseu a bullir 1 got d'aigua amb una mica de sal.
- Quan bulli, apagueu el foc, afegiu-hi el got de cuscús tapeu-ho. Deixeu-ho uns 10 minuts i el cuscús quedarà fet.
- En una olla amb aigua abundant, bulliu els espinacs durant 10 minuts. Escorreu-los i aixafeu-los amb una forquilla a la mateixa escorredora per treure'n tota l'aigua.
- Passeu-los per la paella amb una mica d'oli i aneu-los desfent. La idea és que quedin ben desfets.
- Deixeu un espai al mig de la paella i salteu-hi uns minuts les panses i els pinyons fins que estiguin dauradets.
- Remeneu-ho tot junt i afegiu-hi el formatge cremós i el raig de llet d'arròs. És perquè siguin ben melosos.
- Escalfeu el forn a 180º a dalt i a baix.
- En una safata per anar al forn, disposeu-hi el cuscús en una capa i els espinacs a sobre, formant una altra capa.
- Quan el forn sigui calent, poseu els ous sobre els espinacs, amb una mica de sal, i poseu la safata al forn (força amunt) durant uns 10 minuts o fins que els ous estiguin cuits.
- Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada