dilluns, 7 d’octubre de 2013

Croquetes de mill i tonyina

Ingredients (per a 4 persones)
- 1 got de mill
- 1 llauna de tonyina en oli, escorreguda
- Julivert picat
- Sal
- Salsa de soja
- Suc concentrat de poma

Preparació
Renteu el mill diverses vegades fins que l'aigua surti transparent.
- Poseu-lo en una olla amb 3 gots d'aigua a foc fort fins que arrenqui el bull.
- Retireu l'espuma que s'hagi format, abaixeu el foc, tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 30-45 minuts, fins que s'hagi embegut tota l'aigua.
- Deixeu-lo reposar fins que es refredi o disposeu-lo en una safata grossa i refredeu-lo amb un vano.
- Barregeu el mill amb el julivert picat al gust, la salsa de soja (unes 3 cullerades) i la tonyina escorreguda i trinxada.
- Feu les croquetes amb les mans i col·loqueu-les en una safata per al forn.
- Pinteu-les amb una barreja de suc concentrat de poma (1 cullerada) i salsa de soja (2 cullerades).
- Enforneu-les a 180º (amb el grill) fins que s'enrosseixin.
- Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada