dilluns, 14 d’octubre de 2013

Crema fina de bròcoli

Ingredients (per a 4 persones)
- 2 cebes tallades a mitges llunes
- 1 bròcoli tallat a flors petites
- Oli d'oliva
- Sal
- 1 cullerada sopera de miso blanc
- Llet d'arròs
- Pebre negre

Preparació
- Salteu les cebes en una olla amb oli i una mica de sal, sense tapar i a foc baix, uns 10 minuts.
- Afegiu-hi el bròcoli i aigua que cobreixi 1/4 del volum de les verdures. 
- Tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc mitjà-baix durant uns 25 minuts.
- Passeu-ho per la batedora, afegint-hi el miso blanc i la llet d'arròs fins que aconseguiu la textura de crema desitjada.
- Condimenteu-ho amb pebre negre i ja ho podeu servir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada